Testosterontilskudd for kvinner

Testosteron er for mange kjent som det «mannlige kjønnshormonet», men visste du at også kvinner har naturlig produksjon av testosteron? Kvinner har riktignok ikke like høye testosteronnivåer som menn, men hormonet har likevel flere viktige funksjoner.

Kvinner med for lave testosteronnivåer kan ha god nytte av testosterontilskudd. Vi skal her se nærmere på hvordan testosterontilskudd for kvinner kan bidra til økt livskvalitet, og hvilke produkter du kan velge mellom.

Hva er testosterontilskudd for kvinner?

Testosterontilskudd kvinner bruker baserer seg på den samme mekanikken som tilsvarende tilskudd for menn. Formålet er å hjelpe kroppen med å produsere en tilstrekkelig mengde testosteron, eller å tilføre hormonet direkte i blodstrømmen. 

Dersom kroppens egen produksjon av testosteron ikke lengre er tilstrekkelig, kan jevnlig tilførsel av boostere eller lignende være til hjelp.

Hvorfor bruke testosterontilskudd for kvinner?

Reseptfritt testosterontilskudd kvinner kan bruke er ment å booste kroppens egen produksjon av testosteron. Hos kvinner produseres normalt sett testosteron i eggstokkene, men konsentrasjonen i blodet er kun 5–10 % av den vi finner hos menn.

Hos kvinner i overgangsalderen og blant dem som har fjernet eggstokkene er det ikke uvanlig å oppleve for lavt testosteronnivå. Dette fører gjerne til nedsatt sexlyst og mindre energi. Med testosterontilskudd kvinner kan bruke, kan nivået av testosteron normaliseres.

Ulike typer testosterontilskudd kvinner kan bruke

Det finnes en rekke ulike testosterontilskudd kvinner kan bruke. De fleste reseptfrie produktene fås i kapsel- eller tablettform, slik at de skal være enkle å innta. Det kan også finnes testosterontilskudd i form av kremer og lignende.

Testosterontilskudd kvinner kan bruke er i stor grad basert på de samme ingrediensene som produktene menn bruker. Produktene er imidlertid skreddersydd for kvinner, og gir som regel en lavere testosteron-boost enn hva produktene til menn gir.

Testosterontilskudd for kvinner kan også fås på resept. Dette kan imidlertid medføre en rekke bivirkninger – som skjeggvekst og annen uønsket hårvekst. Denne formen for testosterontilskudd fås som regel via injeksjoner.

  • Reseptfrie kapsler og tabletter
  • Kremer
  • Gel
  • Reseptbelagt testosterontilskudd i sprøyteform

Testosterontilskudd for kvinner uten resept

Testosterontilskudd for kvinner kan fås uten resept. Dette er et godt alternativ for deg som ikke ønsker å ta reseptbelagte preparater som kan ha en rekke bivirkninger. 

Reseptfrie produkter er også et alternativ for deg som ikke ønsker å snakke med legen om plager som nedsatt sexlyst. Det er dessuten mange som sliter med å få resept på testosterontilskudd hos legen, og da er reseptfrie produkter et godt alternativ.

Er testosterontilskudd for kvinner farlig?

Når det er snakk om reseptbelagte testosterontilskudd for kvinner, skal det ikke være noen særlige bivirkninger dersom tilskuddet doseres riktig. Tar man imidlertid for mye, kan man oppleve uheldige bivirkninger som dypere stemme, skjeggvekst, kviser og hårtap.

Velger du derimot naturlige testosterontilskudd kvinner kan bruke uten resept, vil du ikke oppleve bivirkninger som dette. Ingrediensene er helt naturlige, og vil ikke være skadelige for kroppen på noe vis.

Virker testosterontilskudd for kvinner?

Det finnes mange ulike testosterontilskudd kvinner kan benytte seg av, og ingrediensene i disse kan variere noe. Det er blant annet vanlig med vitaminer, sink og andre naturlige ingredienser.

Ingrediensene i produktet bidrar til å fremme kroppens egen produksjon av testosteron, og kan dermed ha god virkning for mange. Vitaminene og de andre ingrediensene kan også bidra til at man føler seg mer opplagt og energisk

Hvor kan man kjøpe testosterontilskudd kvinner kan bruke?

Mange foretrekker å bestille testosterontilskudd på nett. Hos oss finner du testosterontilskudd kvinner kan bruke, og du kan bestille produktene dine online. 

Vi sender produktet hjem til deg, slik at du kan hente det fra postkassen. Dette gjør hele prosessen både anonym og enkel. Det er viktig å kjøpe testosterontilskudd for kvinner fra seriøse forhandlere, da dette sikrer at du får produkter av høy kvalitet.